Activiteiten

<123456...1415>

Future Food

Juli, augustus, september 2017

Future Food is het labo dat Handmade in Brugge tijdens de zomermaanden opzet rond het duurzaam omgaan met voeding.
We inspireren én mixen ambachtelijke skills met innovatieve technieken.
Ondek het boeiende programma:
http://handmadeinbrugge.be/FUTUREFOOD
Probeer zeker ook je eigen ketchup te maken!!

Happy Monday Hour

Vanaf maandag 14 augustus 2017

Tête Pressée is open op maandag!
Daar klinken we op... Vanaf maandag 14 augustus 2017 is ons restaurant ook open op maandagmiddag.
Breng vrienden of kennissen mee en wij trakteren jullie aperitief (twv € 10) t.e.m. 30 oktober 2017. Hierdoor is de traiteurwinkel ook open op maandag.
De nieuw openingsuren:
Restaurant: lunch van maandag tem vrijdag, diner op derdag en vrijdag.
Traiteurwinkel: van maandag tem zaterdag van 10h tot 18h30. Op donderdag en vrijdag tot 20h.