Activiteiten

Voor onze 10e verjaardag organiseren we een antal zaterdagavonden een exclusief diner. Dit telkens met 1 van onze favoriete producten in de hoofdrol.
Za 27/04: Charolais-lam
Za 01/06: Jersey-rund
Za 13/07: Noordzeevis
Za 24/08: Biotomaten
Za 19/10: Vliegend wild
Za 16/11: Lopend wild

<12...16171819202122>

L'été Pressée met Dominique Persoone

zo 20 juli

Als inzet van de vakantie een smaaksensatie.
Pieter gebruikt Dominique zijn technieken en kennis om grenzen te verleggen in de keuken van Tête Pressée. Samen experimenteren ze.
Niet zomaar zoet, wel gedurfd.
Niet enkel chocolade, wel rock en rol!

Aan tafel 's middags 12h00 en 's avonds 19h30.
Menu € 79/pp water en koffie inbegrepen, excl. wijnen.
Reserveren noodzakelijk.

De winkel zal ook onder handen genomen worden.

L'été Pressée met Philip Vermeulen

Vrij 4 en zat 5 juli

2 niet te missen eigenzinnige avonden.
Pieter kookt met de vriendelijke groenten van Philip Vermeulen.
Niet vegetarisch, wel vol variatie en met veel aandacht voor de gezonde producten uit zijn tuin.
Passie verzekerd.

Aan tafel 's avonds 19h00 enkel op reservatie.
menu € 100/pp, waters, biowijnen en koffie inbegrepen. 

In de winkel dat weekend volop groenten en groentenbereidingen.