Activiteiten

Voor onze 10e verjaardag organiseren we een antal zaterdagavonden een exclusief diner. Dit telkens met 1 van onze favoriete producten in de hoofdrol.
Za 27/04: Charolais-lam
Za 01/06: Jersey-rund
Za 13/07: Noordzeevis
Za 24/08: Biotomaten
Za 19/10: Vliegend wild
Za 16/11: Lopend wild

<123456...2122>

10 jaar Tête Pressée

7 zaterdagen in 2019

PROGRAMMA AVANT-PREMIÈRES    ZA 02.03   SERREKIP met bioboer Philip Vermeulen   ZA 27.04   CHAROLAIS-LAM met met kweker Brecht Musschoot   ZA 01.06  JERSEY-RUND met melkveehouder Hendrik David   ZA 13.07   NOORDZEEVIS met flyshoot-visser Anton Dekker   ZA 24.08  BIOTOMATEN met bioboer Philip Vermeulen   ZA 19.10  VLIEGEND WILD met jager   ZA 16.11  LOPEND WILD met jager

 
Tien jaar Tête Pressée.
10 jaar beestig goeie gastronomie op je bord.
Een beetje bruut, maar eerlijk tot op het bot.
Altijd met pure producten van bij ons.
Tijdens 7 avant-premières delen boer, visser, jager en kok hun passie voor het product en proef jij de seizoensprimeurs voor ze op de kaart komen.

Zaterdag 02/03 starten we met de kakelverse serrekippen van Philip Vermeulen.
Wees er als de kippen bij!
€ 80/pp voor een avondvullende ervaring, mooie menu en aperitief.


   

Valentijn

Donderdag 14 Februari 2019

Vanaf woensdag 13 februari tem zaterdag 16 februari is onze Valentijnsmenu te verkrijgen op bestelling.
Zo mag het thuis lekker zijn met z'n tweeën voor Valentijn zonder zelf iets te moeten doen.
Donderdag en vrijdag is het restaurant ook 's avonds open waarbij er een romantische proeverij op de kaart zak staan.