Activiteiten

Voor onze 10e verjaardag organiseren we een antal zaterdagavonden een exclusief diner. Dit telkens met 1 van onze favoriete producten in de hoofdrol.
Za 27/04: Charolais-lam
Za 01/06: Jersey-rund
Za 13/07: Noordzeevis
Za 24/08: Biotomaten
Za 19/10: Vliegend wild
Za 16/11: Lopend wild

<123456...2122>

Louise Pressée: Vive La France

Woensdag 21 maart 2018

Vive La France!!!
Louise Brison en Tête Pressée bereiden samen een uitzonderlijke avond voor.
We stoppen enkele Franse klassiekers in een fris kleedje. Vijf-gangen menu.
Louise Brison voorziet champagne en aangepaste wijnen.
€ 98/ all-in

Valentijn

Woensdag 14 februari 2018

Onze traiteurwinkel voorziet de week van Valentijn een tapasmenu voor 2 in romantische stijl. Alle bereidingen zijn koud, zodat jullie gezellig aan tafel kunnen.
Het restaurant is zowel 's middags als uitzonderlijk ook 's avonds open.