Activiteiten

<12...56789...1617>

Nieuwe menukaart

Sinds half februari 2016

De keuken van Tête Pressée gebruikt grondstoffen die op een verantwoorde wijze geteeld of gevangen zijn. We kopen zoveel als mogelijk rechtstreeks bij de producent zelf. Dieren kopen we op zijn geheel. Elk stuk wordt met respect bereid. Hierdoor zijn er verschillende bereidingen van eenzelfde dier aanwezig op de kaart. Dit lijkt ons een verantwoorde wijze van koken! Boer en visser mogen gerust heilig verklaard worden.

Valentijn

12, 13, 14 februari 2016

Tête Pressée is terug open vanaf donderdag 11 februari 2016. Dit om met enthousiasme Valentijn te kunnen verzorgen.
Onze traiteurmenu voor Valentijn is opgesteld om met z'n tweetjes te delen. Enkel het hoofdgerecht hoeft opgewarmd te worden. € 98/koppel.
Het boeket is samengesteld door Bloemblad. € 35/boeket.
De eetwinkel is zondagochtend extra open van 9h30 tot 11h30 om je bestelde Valentijnsmenu en/of boeket op te kunnen pikken.
Romatiek verzekerd.