Activiteiten

<12...56789...1819>

HorecaLab

Ma 13/02/2017

Ben je thuis in de Horecasector en fan van vernieuwing? Dan is HorecaLab iets voor jou! Deze inspirerende avond draait rond innovatie in de horeca met focus op duurzaamheid en pure ingrediënten. Salade die in verticale serres wordt gekweekt, taarten vrij van geraffineerde suikers en een horecazaak waar het volledige dier wordt benut…
Maak kennis met de concepten van Wim Lybaert, Tête Pressée, Madam Bakster & Romain Roquette! Wim Lybaert modereert het panelgesprek. Een vraag? Niet twijfelen, stel hem! Er is ruimte voor interactie met het publiek.
Naast praten gaan we ook proeven! Oordeel zelf over de smaak van guiltfree taarten, salades met zelfgekweekte groenten en kruiden, en de authentieke bewuste keuken.

Nadien volgt een receptie/netwerkmoment. https://horecabeurs.be/nl/programma  

De Makersrepubliek

Zat 26/11 tem vrijdag 23/11/2016

Vanaf zaterdag 26 november opent De Makersrepubliek een bijzondere winkel. Een winkel waar Handmade in Brugge-makers hun allermooiste producten te koop stellen. 
Neem een kijkje door het raam, kom binnen, ‘shop’ in de winkel en ga naar huis met producten die één voor één handmade en warmte uitstralen! OPENINGSUREN VAN DE POP-UP: DINSDAG TOT ZATERDAG VAN 11u TOT 18u  |  GRATIS
SINT-JAKOBSSTRAAT 33