Eettafel

In de eetwinkel

 LUNCHBOX

Stel zelf je lunchbox samen met dagverse producten. Elke middag in de eetwinkel!

 

 

Restaurant

Aan de eettafel beleef je culinaire nostalgie vanop de eerste rij. De keuken is open en trans­parant. Pieter kookt er zonder geheimen, met pure producten van bij ons. De boeren en vissers staan centraal. Altijd vers en vol­gens het aanbod van de dag. Kies uit vis, vlees en vegetarisch.

De eettafel is 's middags open van dinsdag tem zaterdag vanaf 11h30. 
De eettafel is 's avonds open op donderdag en vrijdag vanaf 18h30.

A LA CARTE

Holsteinrund (ossestaart, filet pur, rosbiefje) van Bart Lonneville uit Vivenkapelle.
Varkensvlees (kotelet) van Alex Vermeulen uit Merksplas.
Groenten (aardpeer, venkel, asperges, spinazie, aubergine) van Mille couleurs uit Dikkenbus.
Noordzeevis (kabeljauwwang, mooie meid, tarbot) van onze helden op zee.

 
Voorgerechten € 12 - € 19
Hoofdgerechten  € 25 - € 36
Desserts € 7 - € 11 

 

  
Proeverij van 3 voorgerechten (per tafel) € 22/pp
Proeverij van 3 hoofdgerechten (per tafel) € 45/pp 
Middagmenu (3 gangenmenu van de dag, per tafel) € 37/pp