Traiteurwinkel

De traiteurwinkel is gesloten op zondag.
Bestellingen voor zondag kunnen op zaterdag worden afgehaald tot 18u30.

Voor kerst en Nieuwjaar zijn we WEL open op zondag en de maandag van 9h tot 11h.

 

Feestdagen op bestelling

Uitgebreid koken neemt veel tijd en energie in beslag, tijd en energie die je tijdens de feest­dagen wellicht liever aan je familie of gasten besteedt.
Tête Pressée doet het voor jou. Vers, ge­zond en lekker makkelijk.
Je krijgt een handleiding mee bij afhaling van je menu.
Gewoon opwarmen, opdienen én feesten.

Het spreekt voor zich dat we zondag 24/12 en 31/12 open zijn van 10h tot 17h30.
De maandag (feestdag) van 9h tot 11h voor het afhalen van de bestellingen.

 folder online.pdf

Aperitiefhapjes
Aperitiefbuffet van 5 verzorgde hapjes € 16 p.p.
Geopende oester Gillardeau nr. 3 € 3.3 / stuk
Langoustine met bloemkool en romeinse sla € 4.9 / stuk
Brioche ganzenlever € 5.5 p.p.
Bouchot mossel met citroenblad in papillot € 6 / stuk
Mini-pizza met kalfsgehakt € 3.9 p.p.
Mini flammenkoek met geroosterd mangalicavarken € 3.9 p.p.
Voorgerechten
Vitello macreau € 15 p.p.
Gevulde inktvis met langoustine € 16.5 p.p.
Bladerdeegje met appel en bloedworst € 15 p.p.
1/2 kreeft a l'ail € 22 p.p.
West Vlaamse vissoep € 18 p.p.
Hoofdgerechten
Zeeduivelfilet, canneloni met radicchio en parmezaan € 28 p.p.
Kwartel gevuld met kalfszwerik € 29 p.p.
Kwartel gevuld met oesterzwam € 25 p.p.
Kreeft Belle vue (700 g) € 45 p.p.
Kreeft a l'ail (700 gr) € 45 p.p.
Rosbiefje van reebok, krokante aardpeer, oesterzwam, gepofte peterseliewortel met sjalot € 29 p.p.
Desserts
Chocoladebalkje met basilicum en framboos € 7 / stuk
Vanilerijstpap met gevulde soezen € 9 / stuk
Koffiegarnituren € 7 p.p.