Traiteurwinkel

De traiteurwinkel is gesloten op zondag.
Bestellingen voor zondag kunnen op zaterdag worden afgehaald tot 18u30.



 

Feestdagen op bestelling

Uitgebreid koken neemt veel tijd en energie in beslag, tijd en energie die je tijdens de feest­dagen wellicht liever aan je familie of gasten besteedt.
Tête Pressée doet het voor jou. Vers, ge­zond en lekker makkelijk.
Je krijgt een handleiding mee bij afhaling van je menu.
Gewoon opwarmen, opdienen én feesten.

Aperitiefhapjes
Aperobuffet (5 presentatieklare koude aperitiefhapjes) € 16 p.p.
Cuvée Prestige oester geopend € 3.3 / stuk
Warme Grevelingen oester met spinazie € 3.3 / stuk
Warme langoustine op sokkel € 4.9 / stuk
Ganzenlever, mispel en specerijen € 7 p.p.
Voorgerechten
Gekonfijte lotte met bloemkoolcrème en mosseltjes € 16 p.p.
Vitello tonato met gekonfijte tomaat € 16 p.p.
Flamenkuche met champignon en gerookte platte kaas € 16 p.p.
Hoofdgerechten
West-Vlaamse peterseliebouillabaisse met roggenwangen, zeevruchten en zoete punten € 29 p.p.
Ontbeende kwartel gevuld met zwezerik, groenloof, bonte wortelsalade en pommes dauphines € 29 p.p.
Nek van ree met groenloof, bonte wortelsalade en pommes dauphines € 29 p.p.
Gelakt grondwitloof, calzones met keiemtaler en pompoendip met walnoten € 29 p.p.
Desserts
Chocoladebalk met ananas en zoethout € 10 p.p.
Vers bladerdeeg met citrus en hazelnoot, ijsparfait met rozemarijn € 12 p.p.
Assortiment mignardises € 6 p.p.