Traiteurwinkel

De traiteurwinkel is gesloten op zondag.
Bestellingen voor zondag kunnen op zaterdag worden afgehaald tot 18u30.

Voor kerst en Nieuwjaar zijn we WEL open op zondag en de maandag van 9h tot 11h.

 

Wildmenu op bestelling

Tijdens het wildseizoen staat er bij Tête Pressée elke dag wild op het menu.
Naast de klassiekers vind je er verschillende wildpaté's, civets, filet van wilde eend, worst van fazant, ...
Geniet ook thuis van een compleet wildmenu met hapjes, voor- en hoofdgerecht en dessert.

Mooi verzorgd koud aperobuffet 
(garnaal-peterselie, mangalica-brokkelkaas, langoustine-bloemkool-romeinse sla,
fondant van rund en varkenkop-pompoen-peterseliepickles) 
***
Tartaar van gekonfijte bosduif en ganzenlever,
brioche, kastanjechampignons en hazelnoot
***

Gebakken fazantenfilet met pot-au-feu van de bout,
in oud bruin gebraiseerd witloof en gekonfijte aardappel.
***
Carré confituur met pompelmoes,
parfait met yoghurt en merinque met campari

Hoofdgerechten
Hazenrug gemarineerd in rode wijn (zelf te bakken) + saus, 2 personen € 36 / stuk
Hazenrug gemarineerd in rode wijn (zelf te bakken) + saus, met aangepaste seizoensgarnituren, 2 personen € 60 / stuk
Specials
Wildmenu € 60 p.p.