Traiteurwinkel

De traiteurwinkel is gesloten op zondag.
Bestellingen voor zondag kunnen op zaterdag worden afgehaald tot 18u30.



 

Wildmenu op bestelling

Tijdens het wildseizoen staat er bij Tête Pressée elke dag wild op het menu.
Naast de klassiekers vind je er verschillende wildpaté's, civets, filet van wilde eend, worst van fazant, ...
Geniet ook thuis van een wildmenu
waarbij het vooregerecht en het hoofdgerecht het puurste wild zijn.

Voorgerechten
Gerookte filet van bosduif en ganzenlever, crème van aardpeer en geroosterde slaharten € 18 p.p.
Hoofdgerechten
Hazenrug gemarineerd in rode wijn (zelf te bakken) + bijhorende saus, per 2 personen € 18 p.p.
Rosbiefje van reebok + bijhorende saus, vanaf 2 personen € 18 p.p.
Aangepaste groenten en garnituren bij haas of ree € 12 p.p.
Gebakken fazantenfilet met pot au feu van de bout, in oud bruin gebraiseerd witloof en pommes fondants € 26 p.p.
Desserts
Sabayon met peer en vijg, geroosterde zaden en pistache € 12 p.p.
Mignardises (suikerwafeltje, madeleine, clafoutis en lukken) € 5 p.p.