Activiteiten

Voor onze 10e verjaardag organiseren we een antal zaterdagavonden een exclusief diner. Dit telkens met 1 van onze favoriete producten in de hoofdrol.
Za 27/04: Charolais-lam
Za 01/06: Jersey-rund
Za 13/07: Noordzeevis
Za 24/08: Bio-groenten
Za 19/10: Vliegend wild
Za 16/11: Lopend wild

<12...18192021222324>

Wild Pressée

Najaar 2013

Ook wild van wild? Tijdens het wildseizoen van september tot januari staat er elke dag wild op het menu. Ook in de eetwinkel proef je verschillende patés en specialiteiten, geïnspireerd op de wildkalender.

Vis Pressée

Zondag 14 juli 2013

Tête Pressée en de North Sea Chefs laten je proeven van het beste dat de Noordzee ons te bie­den heeft. Vind speciale visbereidingen in de eetwinkel en geniet van een visdegustatie aan de eettafel. Voor de gelegenheid kookt Pieter met Filip Claeys, sterrenchef van De Jonkman.